Lizalau Kids

.. is al vele jaren geleden ontstaan. Het begon klein met als doel om klassieke kleertjes te verkopen. In 2016 mocht ik deze leuke webshop overnemen met een enthousiast klantenbestand. Het is inmiddels een goed lopende webshop geworden met een flinke voorraad aan chique en klassieke kinderkleding. We merkten dat het soms moeilijk kan zijn om in de ‘bekende’ winkels juist nette en klassieke kinderkleding te vinden voor een leuke prijs. Hier willen wij precies op inspelen. Net even ietsje meer als gewoon daags. Juist een chique jurkje of mooie blouse voor uw dochter of juist een colbert voor uw zoon voor die leuke prijs!

Ik, Suzanne Bostelaar, ben moeder van 3 kindjes en doe dit hiernaast, tussen de bedrijven door en ’s avonds. Het blijft een feestje om mooie setjes voor jullie te maken, in te pakken en klanten blij te maken. We staan ook regelmatig op verkopingen door het hele land, het leuke hiervan is om mensen persoonlijk te kunnen adviseren en onze mooie artikelen te kunnen laten zien en met elkaar combineren.

We verzenden bestellingen binnen 48 uur (buiten bijzonderheden). We staan garant voor scherpe prijzen maar ook voor een goede service aan onze klanten. Wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwste collectie? Volg ons vooral op Facebook en Instagram en houd natuurlijk deze webshop in de gaten.

Suzanne Bostelaar_met naam