Lizalaukids,

Is al vele jaren geleden ontstaan. Het begon klein met als doel om klassieke kinderkleding te verkopen. In 2022 mochten wij, Marretje en Willinda deze leuke webshop met een enthousiast klantenbestand overnemen. We merkten dat het soms moeilijk kan zijn om nette en klassieke kinderkleding te vinden voor ene leuke prijs. Hier willen wij precies op inspelen. Net even ietsje meer als gewoon daags!

Even voorstellen:

Wij, Marretje en Willinda, zijn al vanaf het voortgezet onderwijs vriendinnen. Het leek ons altijd al leuk om iets voor onszelf te beginnen. Zodoende mogen wij met trots zeggen dat wij nu de nieuwe eigenaren zijn van Lizalaukids!
Ik, Marretje de Wit ben 22 jaar. Ik ben inmiddels getrouwd en ben moeder van een prachtige zoon Arie.

Ik, Willinda Weerstand ben ook 22 jaar. Ik ben getrouwd en heb een prachtige dochter Hadassa.

Wij hopen jullie zo goed en enthousiast mogelijk te helpen en hebben er heel veel zin in om jullie bestellingen zo grondig mogelijk en leuk klaar te maken!

We verzenden bestellingen binnen 48 uur (buiten bijzonderheden). We staan garant voor scherpe prijzen maar ook voor een goede service aan onze klanten. Wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwste collectie? Volg ons vooral op FaceBook en Instagram en houd natuurlijk deze webshop in de gaten.

LizaLau Marretje & Willinda